bästa dagen

Nu ikväll kom hjärtat hit och hälsade på. Vi gick in till visby och åt på en väldigt god resturang och hade det jätte mysigt, jag köpte en ny bok för jag har läst ut dom andra två som ja hade med mig. Inte likt mig att läsa så mycket...Men när man väl är inne i en bok kan man bara inte sluta. När vi kom hem cyklade jag och erik ner till stranden och tog ett mysigt kvällsdopp i det rätt så varma vattnet :) När vi cyklade hem så stötte vi på rabbisar (vilda mini kaniner) som då Erik blev helt kär i. Han hade aldrig sätt så söta kaniner. Söt liten boy jag har. Nu sitter vi och kollar på Johan Falk och fikar. I morgon blir det Fårö med kusinerna.

tidigt morgon

Nu är det Måndag en bra början på veckan, Älskling är på väg hit nu och jag har längtat så mycket! Sitter och kollar på någon serie eller film vet inte vad det är men tråkigt kan jag säga att det är. Ska äta frukost nu som står fram dukad på bordet, sen blir det att åka in till visby och kankse handla lite och möta upp Älsklingen.

livets drömmar

Har precis kommit hem från en underbar cykel tur med föräldrarna, det va guppigt och det va varmt och det va allt möjligt men det är bra skönt att få röra på sig. Och när jag cyklade där så pratade jag med mamma min om mina planer jag haft för att bli polis i min framtid. Men polis? Då har jag valt helt fel linje nu, stylist  liksom en liten diva som bara sminkar och tänker på utseendet. Nej jag ska bli polis! Jag tycker det är så häftigt när dom kommer i kängor och lite pösiga byxor och en tjock jacka med ett bälte i midjan. Min dröm ska gå i uppfyllelse!! Men det är som sagt inte det lättaste jobbet att kirra...Det gäller bara att tro på sig själv!
Nu blir det film.

bild



Bilden är från förra gången det var stora vågor

en dag på stranden

Idag har jag varit på stranden hela dagen och förbättrat min bränna. Men känner mig inget brunare ändå..Det kommer nog efter ett tag kan jag hoppas. Det va stora vågor idag igen och lika härligt va det fast botten var kullig, det gick liksom upp och ner hela tiden va lite små läskigt faktiskt. Sista gången vi badade kände jag något som låt på botten det va inget som hörde dit det kan jag säga! Min tanke va när jag väl va uppe att det kanske va ett avskuret andsikte...Tänk om det skulle stå i tidinigen om någon dag att dom hittat ett lik i havet där i närheten utan skinn/hud i andsiktet. Då kommer jag bli skräckslagen....Men nu ska jag börja laga MIN mat som blir riktig hemma gjord korvståganof och pasta. Medans dom andra ska äta hamburgare. Senare till kvällen har vi köpt på nya filmer som ska ses, mysigt mysigt!

dagen

Som ja sa tidigare idag så har jag varit i Visby en stor del av dagen. Först åkte vi förbi dalhem för att det skulle vara Gotlands största loppis. Den första som vi besökte va jätte liten och det luktade på riktigt rutten prickigkorv. Den andra va inte heller så trevlig...det luktade kobajs. Men sen kom vi äntligen förbi den STORA loppisen som vi från början letade efter. Det luktade ingeting! Men det blev varmt.
I visby gick vi och åt på någon ute servering, mycket mysigt med hela släkt familjen samlad. Vi gick och besökte botaniska trädgården (stavning) och kikade runt. Klockan tickade och det blev dax att gå mot hamnen till att möta några bekanta. På väg dit gick vi förbi kallis, kände verkligen suget av att gå in där och shakea loss riktigt mycket!

Just nu: Ja just nu kollar jag, mamma och pappa på Sommar Krysset och satsar på att vinna dom 150 tusen. Kan ju alltid hålla en extra tumme för att få turen på våran sida. Till det ska vi äta varma mackor. Mums :)

en vanlig lördag

Nu var det en vecka sen jag kom hit till Gotland. Hittils har det varit bra väder och det man är ute efter är att bli brun så klart! Snart ska vi åka in till Visby och gå i stan lite. Sen åker min moster hem och på måndag kommer älskling hit och hälsar på lilla mig. Längtar så otroligt mycket efter honom. Nu ska jag gå och välja kläder och fixa håret. Fast det kanske inte är så mycket att fixa när det är så pass fuktigt ute...


Börja om från början

Nu sitter jag utanför stugan på Gotland för att det är bäst mottagning på internet, men nu börjar det regna. Idag har jag varit på standen med familjen, vi är verkligen beroende av att sola nu känner jag. Men självklart vill man ta chanserna att bli brun när man kan och inte bara sitta inne till ingen nytta...
Det är underligt väder här så man blir lite förvirrad från dag till dag. För två timmar sen va det strålande sol blå himel och det åskade ändå. Visst kan man börja undra? Nej nu måste jag gå in innan datorn blir fuktskadad..

RSS 2.0