Toradag

Idag har jag haft min första dag på nya praktiken som jag kommer ha vare Toradag framöver nu. Det gick bra läste mycket teori vilket va bra för det måste ju göras någon gång haha! Kom hem och gjorde klart en läxa. Nu ska jag till gymmet och vara duktig sen hem och läsa en bok:) känner mig sååå duktig idag. Härligt Alicia fortsätt så här!


En dag utan händelser

Idag har det bara varit en heeelt vanlig skoldag så har inte så mycket att skriva! Kan berätta att vi tvåor samarbetade med ettorna idag och gjorde en hel styling lägger ut en bild på resultatet. Inte fullt nöjd...skulle blivit mörkare skuggning:/ aja då vet jag de till nästa gång! Inspiration av fågel typ haha litet fult..

Modell: Danielle ST11
Stylister: Jag och Jennifer


Ny vecka nya möjligheter

Sitter framför tv och kollar på BB garvar sönder hahaha! Idag har det varit en seg dag men en skön dag, bara ta det lugnt inför Skol veckan:) nu har det börjat igen, hej så länge


En lördag jag aldrig kommer glömma!

Idag va klockan ställd på 7.15 skulle in på hotell frukost på park inn. Blev stressig för dom jag skulle åka med kom och ja va inte klar..så typisk mig:/ MEN mina byxor sprack eller aa drag kedjan gick sönder och tro mig de va ute pga att ja va fet utan för att de är dålig kvalité...en kompis byxor exakt likadana gick sönder på exakt samma sätt! Arg man blir! Men än sen det va en god hotell frukost med trevligt sällskap. Nu ska jag börja fixa i ordning mig för ska på middags bjudning hemma hos Madde en väldigt kär vän! Mysigt! Hoppas hon blir glad över min fina present:) sen får vi se vad vi göra närmare mot kvällen. Tror vi ska sova där också vi får se. Ha en bra kväll!


Dagen jag längtat efter

Sitter framför tv och kollar på Disney channel det ända som är kul på tv just nu...det är världens skönaste väder ute nästa som sommar värme en tidigt morgon. Men synd att jag inte orkar vara ute och göra något kul...hade varit perfekt väder för att springa! Men nu ska jag sluta dagdrömma. Vill ha heeelg! Men det är de snart, i morgon kommer jag inte gå länge i skolan och inte fredag heller! Så det rullar på


Förväntningar

Ligger nu i sängen och är väldigt trött det har jag varit heeela dagen till och med sovit ibland hehe...men så går det när man mår som jag! Börjar då bli lite små sjuk:/ Har fått nya naglar idag och jag är lite nöjd! I morgon är jag ledig så det är skönt så jag kan vila och plugga..lockar inte så mycket men måste ta tag i allt nu! Skärpning Alicia!! Längtar efter helgen nu eller det gjorde jag redan igår morse haha! Ge mig gamla glada Alicia tillbaka...och för att fixa de, ERIKA OM DU LÄSER DE HÄR SÅ ÄR DET DIG JAG MENAR, KOM TILLBAKA TILL SKOLAN NUUUU!!!!📢


Jajo..ee...hum...nej det va inget

Hej! Har inte hunnit skriva något i helgen tyvärr lite tråkigt...idag blir det inget långt inlägg för jag har tagit bort mina lösnaglar och är inte alls van att skriva med mina knubb fingrar son dom ser ut att vara nu! Det har gått 5 minuter art skuta bara de här lilla...blir förbannad på mig själv att det blir så mycket fel och att jag skriver så segt...berättar om helgen i morgon när jag fått nya och fräscha naglar! Ha en bra kväll, nu säger jag godnatt!


Fredag...IGEN!!

Snart ska jag åka in till stan och träffa mina två fin tjejer. Sofia och Fia! Vi får se vad vi hittar på för mys! Kvällen kan bara sluta på ett sätt...bra!:) helgen kommer bli perfekt, träffa personer jag tycker om vajer dag. Bättre kan de inte bli. Nu ska jag byta om!


En eftermiddag som denna...

Nu börjar det närma sig kväll och jag kom precis hem! Ingen hemma och jag ska åka och gymma kl 19..pappa kom hem nyss och sa att han skulle iväg på något möte kl halv 7 så blir nog inget gym för min del - ingen skjuss...aja får gå ut och gå då:) inte fel de heller! Nu ska jag göra mat åt mig själv och sen får vi se vad som händer:)


Godmorgon!

Godmorgon! Solen skiner och det är super skönt ute!
Nu sitter jag framför världens segaste dator...5 minuter tog de för internet rutan att ladda upp startsidan. Jippi! Ska iallafall skriva en uppgift som ska vara klar idag och jag är lite stressad räknade ut att jag ska ta bussen om 2 timmar och ska hinna duscha och fixa mig. Bråttom!! Har precis fått reda på att min nära och kära vän ligger på sjukhuset och jag kommer inte tycka att det är så speciellt kul att gå i skolan om hon hänger där....ska nog hälsa på i morgon om jag hinner! Har fullbokat i morgon det känns skönt men lite stressigt också! Så Mycket vänner så lite tid brukar jag säga ibland!


Mitten av veckan

Äntligen har jag kommit hem från praktiken, varit en lång dag. Inget fanns det att göra heller....hatar lång tråkiga dagar! Men han med att träffa Sofflan lite också och handla present till våran kära vän, som vi är bjudna på på fika ikväll! mysigt. I morgon börjar jag 12.15 och ska göra en uppgift innan jag åker så det blir att gå upp i tid men ska också utnyttja min sovmorgon lite grann också:) hih!

Ursäkta min hand den set helt sne ut...


Måndag kväll

Helgen har varit en toppen helg! Träffat både nya och gamla vänner vilket alltid är kul att göra:) Just nu sitter jag och kollar på filmen UP och den är väl helt ok måst nog se hela för att tycka om den helt. Att bero på film så måste jag gå på bio snart, med vem vet jag inte riktigt...Vi får se vem som gör sig först frivillig. Jag vill se kvarteret skatan filmen såååå kul den verkar vara! I morgon har jag idrott som vanligt igen ska bli skönt men beror på vad vi ska göra! Snart ska jag sova, godnatt!

Bild från helgen


MANGE


Lördag...

Det är lördag och jag hade jätte trevligt igår! Mycket skratt och glada miner. Nu ligger jag i sängen och gör ingenting...kommer nog ligga här resten av dagen om jag ska vara ärlig! Ikväll är fest spikat och jag är så klart taggad till den...eller? Ska träffa kompisar man inte träffat på jätte länge så det är de som lockar och ja lite annat också
Så klart!


Hatar när de inte går som jag vill

Okej! Jag hade skrivit ett jäääääätte långt inlägg nyss men det försvann på något konstigt vänster..blir så arg när sånt händer. När jag äntligen lägger ner tid på något så bara är det bort nästa sekund :s aja, gör en sammanfattning. Jag hatar när saker ibland inte är planerade och vill veta var när hur man ska göra och ta sig. Ingen är hemma hos mig nu så jag är själv kul! Ska bort till farmor ikväll med mina systrar och kusiner och alla som har respektive ska ta med de alla utom jag typ...KUL! Fast..det blir vad man gör de till.
Asså hela helgen känns bara så oplanerad fast ändå inte, jag har saker jag ska göra bara de att jag vet inte vad jag ska göra mellan alla saker...? Vill inte bara sitta hemma och äta chips som jag vill köpa just nu:/ blir tjock och det har jag blivit så de räcker! Om någon vill något hör av er, vill bara röra på mig och inte sitta hemma....tråååkigt!

Plus att mina två bästa vänner är inte ett dugg i närheten av mig...en är i Tyskland och härjar och andra är i Göteborg och chillar, varför lämna mig
Mig ensam samma helg älsklingar??:( saknar er puss ❤💜💙💛💚


Oslipat...


Sömnlös

Ligger i sängen nu och ska egentligen sova, men kan inte...känner mig inte ett dugg trött. Fast det gör inget egentligen, är ledig i morgon så det blir sovmorgon och lite mys dag! Idag har jag till slut bytt lektion, webdesigen är nu slut och jag har börjat med småföretagare A. Va helt ok idag på första lektionen, vi får
Se hur de går resten av terminen ut! Önska mig all lycka till!


Fullt upp

Hej! Haft fullt upp i helgen typ...träffat kompisar, suttit och bara kollat på tv, varit och shoppat m.m sånt man brukar göra! Idag var jag och en av min bästa vän i stan och handlat lite jag hittade en vit t-shirt och ett par shorts.(Dom på bilden) är rätt så nöjd över dom! Satt bra och va sköna! Bara att fixa till benen till en lite smalare och fastare variant!:)


Efterlängtad fredag

Nu är det äntligen fredag igen och jag är sååååå sjukt trött att det märktes på mig att de va fredag, nu håller på att fixa mig, idag händer det inte så mycket vad jag vet...så vi får se vad som bjuds!


RSS 2.0