Praktik

Hej! Idag har jag haft praktik! Det va helt ok, :) dom störta ägarna för kappahl kom dit och jag tog i hand på dom! Fett coolt! Är stolt över de, inget annat har hänt så idag blev det inte så mycket att skriva om...tråkigt. Men det måste de vara för att det sen ska bli kul! Hej så länge:)


Äntligen hemma!

Hallå där! Har varit en lång dag idag men den va värd! Haft så kul! Nu sitter jag och kollar på tv med Emelie och jag tjockar godis som vanligt...men de är slut snart! Det är bra för då äter jag inget mera efter de. Ska sätta stopp för se här nu så länge jag klarar, typ en vecka! Nej jag kan bara jag vill! Men jag kan inte klara mig utan popcorn och chips för popcorn är inte onyttigt och chips är fett det är enklare att träna bort mer än socker! Har jag hört, bara att lita på det också annars har jag satt mig själv i klistret haha! Nu ska jag gräva sista gropen i godiset.


Världens bästa kille!!!!<3


Trött...

Godmorgon! Idag är det tisdag som alla redan vet! Jag sitter på bussen in till skolan har idrott första lektionen, skridskor vid studenterna i två timmar...fast då är vi lediga nästa vecka på tisdag eftersom de är två timmar dårå! Skönt! Det jag älskar med mornar är att lyssna på musik och bara slappna av...tänka ordentligt på de senaste saker som hänt, livet är bra underbart!


Kommer inte på någon rubrik...

Nu har jag slagit mig ner framför tv och sitter faktiskt rätt så bra! Ska kolla på 112 på liv och död, älskar såna här program eftersom jag har "dröm" om att bli polis. Men som sagt det är fortfarande en dröm....innan jag satte på tv så gjorde jag klart mina individuella val och det jag valde va matte B och engelska B vet inte varför jag valde de för jag kommer inte klara nått av dom...men måste försöka för behöver säkert de i framtiden:)


Då rullar vi!

Godmorgon! Sitter vid köksbordet och äter frukost, det som serverades idag var gröt. Inte helt fel! När jag vaknade och gick in i köket såg jag en lapp på mikron eller hur det stavas där de stod saker till pappa som han skulle göra när hm kom hem sen efter han slutat och det va inte så kul för mig...sen såg jag en liten rosa gullig och fin lapp sittandes bredvid den stora lappen där har mamma skrivit "Ha en bra dag Alicia <3 Mamma" Det kan jag säga er, det gjorde iallafall min dag:)
Ska snart iväg till skolan, har svenska och den där boken ska lämnas in. Kan erkänna rakt ut DEN DÄR BOKEN TÄNKER INTE JAG RÖRA MERA!! så då var det sagt haha! Ha en bra dag allihopa!


Tjockisen

Gokväll! Nu sitter jag framför tv och har kollat lite på så ska det låta men nu va de sluuuuut! Tror det blir en typisk söndags film snart med familjen med lite snacks kan jag hoppas(a) jag älskar verkligen chips! Föredrar det före godis och choklad fast choklad är ju godis men det får en egen liten grupp. Wallander var det som dök upp på tv! Blir mysigt. Ha en bra kväll för det ska jag ha med chipsen:)


Söndags ångest..

Nu har jag varit framme till affären och köpt lite godis och en tidning som jag ska njuta av den sista dagen av lovet...ska nog dra igång en film också så man får mys känslan<3 Den behöver man ibland!


Hem

Nu sitter jag på bussen hem från stan. Och sörjer att lovet har tagit sina sista dagar...är inte redo för skolan igen känner jag. Men man har inget val. Jag har mina närmsta vänner omkring mig så jag klagar inte:)


Sköna brudar

Den här lördagen började bra iallafall Sofia kom hit vi fikade, gick fram till gymmet eller nästan iallafall....lite mer än hälften kvar och så kom bussen så vi flirtade med busschauffören så vi fick åka gratis tre hållplatsen tack UL!
Nu sitter vi hemma och ska poppa popcorn och kolla på film, mysigare kan det nästan inte bli!


Lördag

Godmorgon! Sitter och kollar lite på tv och funderar på vad jag ska göra med den här dagen...kanske bjuda någon vän på fika? Eller gå fram och gymma? Läsa en bok som ska vara utläst tills måndag...ja det finns lite olika alternativ men vilket lockar mest? Fika sen gymma? Det tycker jag låter som en bra lördag!
Ikväll ska jag träffa gubben min som kommer hem från Sälen hel hoppas jag:) saknar honom! Puss på dig gubben!


Dra sig mot slutet

Har precis kommit hem från Min kära vän, till middag fick vi jätte god kyckling gryta med perfekt ris och sallad. Efterrätt vit chokladmousse med olika frukter ovanpå. Det riktigt satte sina spår i munnen<3
Vi hade en toppen kväll och även flera ska det bli! Nästa gång hoppas jag på en lika trevlig kväll med lika god mat! Är man ett goff så är man, mat är gott och man lever bara en gång i livet! Nu säger jag godnatt och tack för en jätte super trevlig kväll hjärtat! Puss


Perfekt

Sitter nu hemma hos en mycket kär vän nu! Har precis fått maten i magen som va super super gooood! Så nu tog jag en liten paus för att blogga lite:) Alla är så galet fina haha! Vi har det kul och deep talkar lite då och då...Men många goda skratt kommer vi få kan jag lova! Nu blir det att hälla upp de sista av vinet i glaset och fortsätta ha en mycket trevlig kväll med mina babys:)


Svart och ganska snygga

Hej! Sitter och väntar på prov svar för allergi blodprov och kollar lite på skor medans och hittade ett par som jag fastnade för väldigt snabbt! Svarta och snygga är vad jag kallar dom! Kan man använda i flera tillfällen än bara studenten!


Sol och....

Godmorgon! Nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Kollar på Hannah Montana haha. Senare idag ska jag till doktorn...hoppas på att det går bra!
Igår kväll färgade jag min utväxt som jag kanske redan sagt och ja det blev ju inte så där jätte bra...Men det ska vi fixa efter kl ett hoppas på bättre resultat då:)
(nu kom mamma och skulle kolla på 1 för då får man reda på vad den lilla prinsessan ska heta)


Suck

Nu säger jag godnatt!
Har precis färgat håret och det ser hemskt ut...ser ut som en liten äcklig jävel från helvetet...men det ska fixas till i morgon. Hoppas på bra resultat då! För på kvällen ska jag på gala middag hos en mycket kär vän! Godnatt <3


Inga flera lögner

Hej! Jag har sagt flera gånger nu vare jag ska börja blogga. Men har inte lyckats. Jag har nog inte den där viljan som jag vill ha för att bli så pass fast för att skriva. Jag ska ge det några försök igen hehe! Har precis fått min iPhone till liv som jag varit utan i nästan 2 månader...Men nu har jag appen nerladdad och fri surf så kan bli bättre än bäst! Jag är just nu lite sjuk har varit sämre. Har åkt på halsfluss...:/ det förstörde hela skidresan:(


söndagar...

Nu är det söndag igen...Jag tycker inte riktigt om dom, för man vet att när man vaknar är det klockan som ringer för att man ska komma i tid till skolan. Inte riktigt mitt favorit ställe om jag skulle få välja själv! I morgon börjar jag halv 3 har webdesign, det går inte riktigt bra där kan jag säga! Men tror jag och Erika har fixat så att vi får de till något bra resultat iallafall! Just nu för en avkopplande söndag sitter jag och kollar på Juston Bieber - Never say never. Jag är såååå kär i den filmen och lite i han med...heheh! Ska nog bli lite av ett fan till honom, han behöver nog ett till :) Ha en bra fortsatt trevlig kväll det ska jag ha framför Justin.....

Thailand

Hej! Nu sitter jag här i skolan och fryser...Har bara webdesign idag så jag slutar kl 10 aldrig fel en fredag. Har resväskan packad och vart jag ska ta vägen nu då? thailand låter inte helt fel heller! Sol, strand och bara massa mys. Men nej det är bara en dröm...ska egentligen vidare och göra en nagelförlänging. Sen hem till Älskling och vara där, Länge sen vi träffades på fritiden nu. Lördagen är planerad att vara med Erik och sen vidare till Erika. Du skulle bara veta vad vi ska göra haha ;) hörs!

bloggare....hur orkar dom?

Hej! Hur orkar alla bloggare att blogga stup i kvarten..? Önskar jag hade den viljan att göra de, men försöker göra så gott jag kan. Hahahah blogga en gång i månaden...hahah inte så bra där. Men ska ta tag i det här nu, sagt det flera gånger men ...vi får se hur det går nu ;) Ska inte svika mina läsare hahahah typ två stycken ;) Hejdå!

RSS 2.0