Tiden har ingen begränsning

Nu var det länge sen...men har haft fullt upp hela helgen. Tror ibland att jag har blivit förgiftad... Men nu pratar vi inte mer om de. Just nu sitter jag och kollar på biggest loser och äter makaroner och en vit vanlig grundsås såååå gott! Nu ska jag gå och hämta mera hejdå:)


En början på jul...

Ja hej! Nu är det fredag och kväll. Har bakat pepparkakor med familjen och pojkvänner:) mysigt var de. Nu äter vi chips och kollar på hockey mindre kul...sen i morgon kväll är det fest i folkets hus i tärnsjö och det ska komma 360 pers! Rejält ska de bli, och kul hoppas jag! Nu mår jag dåligt av allt ätande...jätte kul.


Såå trött...

Hejsan! Jag har just kommit hem från skolan och är helt slut...har gått i klackskor i mer än 12 timmar...stackars mina fötter! Snart ska dom få sova som resten av min kropp. Tack till alla barn som kom till öppet huset och hälsade på, alla va så framgångs rika och ställa massa frågor vilket jag tyckte om starkt för då är dom drivande! :) Godnatt


Bättre tider finns.

Hejhopp! Nu ligger jag här i sängen och ska sova så fort jag lagt ifrån mig mobilen, vilket kan bli när som hellst. Mår inte riktigt bra..har världens sprängande huvudvärk och mår illa...har kanske fått reda på att jag har en inte så värst rolig sjukdom också eller vad man kan kalla de...inget allvarligt men så humigt äckligt.bläääää!! I morgon är de öppet hus på skolan och jag kommer komma hem kl 9 eller 10 på kvällen JIPPI! Nej men det ska bli kul. Godnatt nu!


Bättre sent än aldrig!

Hej! Nu sitter jag i köket och känner att jag är väldigt trött och orkar inte göra nått...men jag gjorde precis klart min tyg påse som skulle vara klar tills idag. Pust! Snacka om att göra de i sista sekunden. Idag i skolan ska vi nog läsa på svenskan och sen på hantverken ska vi ha modeller och det är där min tyg påse kommer in. Min modell (Sofia) ska fixas och sedan fotas med påsen för det ska vara en slags stil av nått slag. Jag hade tänkt Håkan Hellström/ Beatles tema. Vi får se hur de blir. Sen har vi webdesign och idag ska våran lärare kolla igenom allt så han ser vad vi gjort. Kul att allt mitt försvann då. Fast jag tror jag fixade de mesta i fredags men vet inte om de va rätt. Och idag ska Erika skicka över de hon gjort till mig så ska jag bara byta namn och text m.m hoppas de går bra och att jag inte får IG... Eller iallafall en IG varning..:( sen på kvällen aka jag till Smålands nation och äta, skolan bjuder eftersom jag var med och hjälpte till på gymnasiemässan på fyrishov! Sen ska jag hem och sova och tagga tills i morgon när det är öppethus på skolan och vi ska vara extremt sminkade för att sticka ut och att folk ska komma fram och fråga oss saker. Ser jag fram emot jätte mycket! Nej nu måste jag äta frukost och börja fixa mig lite! Hejdådå!


Rätt så ok

Hej nu sitter jag Emelie (min syster) och Ludvig (hennes pojkvän) och kollar på filmer från när vi var små och söta, baby fett och inga tänder. Barn är bra underbara<3


Usel lördag

Hej! Det är en helt bäst lördag kväll fast inte tillräckligt bäst...jag har inget att göra. Och ingen hör av sig om något heller och inget på Facebook. Känns som de bara är jag som sitter hemma medans alla andra gör saker:/ har sååååå TRÅKiGt!


Heeehheey!

Hej! Är hemma hos Erik nu och jag ligger i hans säng och kollar på när han spelar Xbox nått sagan om ringen spel. Lite äcklig...nu ska vi kollar på 13 snart 30 hejdå:D


Som ljudet av en motorväg...

Hejsan! Idag har jag varit ledig och fri. Tog en tidig lunch med min vän Sofia vi åt på subway :) sen åkte jag till hjärtat som är nyklippt och skit snygg! Vi gjorde inte så mycket...men ska dit i morgon och sova där sen. Ska bli kul! Nu sitter jag hemma och har en rejäl huvudverk som aldrig försvinner och min familj fortsätter att diskutera i en hög nivå. Nej nu säger jag godnatt!


Livet enligt...mig?

Hej! Idag har jag varit på praktiken och och där blev de inte så mycket att göra...vi pratade lite om när jag ska vara modell för deras nystartande prodjekt. "Modell för en dag" jag ska vara i deras reklam tjej ;) snart kommer hjärtat hit en snabbis för han ska klippa sig av min syster sen ska han åka igen på träning...men jag ska göra detsamma med Emelie vi ska gyma :)
Just nu sitter jag och Emelie å kollar på livet enligt rosa, gamla tider de! Sen igår gjorde jag och Erika nya naglar och här är resultatet (nedan) lite jul tema;)


Glad för att...

Hej! Jag sitter och kollar på en fil som verkligen griper tag i ens hjärta! Den heter "en blomma i Afrikas öken" så jäkla bra!! Fast hemsk...:/ jag rekommenderar (stavning)? Den såååå mycket! Nu ska jag kika vidare. Hej hej!


Spänd

Nu ligger jag här i sängen ensam...och sömnlös...sämre kan de nästan inte bli. Jag som hade tänk lägga mig tidigt för jag ska upp tidigt till tandläkaren och undersöka lite. Men ja nu ligger jag här klar vaken och lite andnings problem:/ hoppas jag somnar snart så jag orkar med första skoldagen imorgon! Ett försöks Godnatt på er! Hej!


Sista dagen

Det är sista dagen på lovet och det ska firas med en liten chips påse! För det är jag värd. Varför? Jo för att idag har jag krattat löv i fyra timmar och viss del av familjen fick rycka in tillslut så snacka om att jag har ont i händerna har små blåser. Sen var det att duscha fort och åka vidare till hålan våla för att gå på bio med min bästa vän Sofia vi kolla på Bilar 2 och den va helt OK något jag skulle kunna se igen:) Nu ska jag spela mitt zombi spel på Mobilen innan dom bränner ner hela stan...Hejdådå!


Så mycket bättre

Det är lördagkväll och lovet är slut känns som det började nyss...känns som jag inte hunnit med nått! Men har gjort de egentligen. Nu sitter vi och kollar på så mycket bättre och jag känner att varför la jag ner Lena Philipsson som en förebild? Hon är nu med i mitt liv igen! Älskar hennes stil m.m i morgon hoppas jag att pappa ska riva ner min garderob så jag kan tapetsera och sen sätta upp mina saker som jag ska sätta upp:)


Uppe med tuppen

Nu har jag och Erika vaknat! Båda ligger och håller på med mobilerna sociala tjejer;) idag ska vi iväg till stallet en liten säng vi får se om jag följer med eller inte! Tror jag gör de, för man vet aldrig om man får prov rida lite. Senaste gången jag red va nog när jag kanske va 8, 9 någon gång. Haha men kul var de! Senare idag ska jag köpa en vinter jacka skit snygg! Till kvällningen kommer kanske Erik håller alla tummar jag har på att han ska komma! Puss hej


Erika torsdag

Ikväll är det Erika mys! Film + massa godis! Bättre blir det inte!


Kvälls mys

Just nu har jag och Erik kollat klart på mysteriet på greveholm! Jag älskar den julkalendern men hjärtat tyckte nog inte att det var en speciellt stor hit! Men vi har en skiva klart som jag ska tvinga han att se sen efter den tycker jag förhoppningsvis att han gillar det lika mycket som jag, nu ska vi kolla på Djungel George och sen sova iallafall jag. Godnatt!


Bloggibloggi

Om bara några minuter ska jag fara till bussen mot stan! Men jag vet inte vilka skor jag ska ha...hatar att få såna här beslutsångester...det står mellan rosa och röda. Hummm. Vi får allt se. Hejdå!!


Rastlös och framtids tankar

Hejsan! Idag skulle jag ha åkt till stan och kollat på vinterjacka men jag orkade inte ta tag i mig själv... Så jag har plockat undan och är verkligen på fix och mublerings humör men när jag väl är på de så är ingen annan i min familj de...i sommras köpte jag ett sätt som jag ska sätta upp så jag kan sminka mig själv och andra om dom vill men måste först ta bort min garderob men jag vet inte om det är någon tapet bakom och då måste man fixa med de och det kommer aldrig bli av känns det som för pappa vill bara göra massa andra saker...blir lite små less. Men ikväll ska jag åka till Erik och sova över men han ska på någon middag ikväll så vi hinner inte ses så mycket jag vet inte när jag måste åka hem i morgon liksom...aja det blir nog helt OK vi får se. Puss hej!


helt galet

hej,hejhej! sitter nu här vid maddes dator och äter popcorn och dricker julmust. medans dom plockar undan asså jag orkar verkligen inte hjälpa till,..får gott göra dom en annan gång <3 Vi ska snart gå och lägga oss och kolla på film äta glass och dricka te! en hit på ett avslut på kvällen! Vi har haft tjej kväll med både galmla och nya vänner för mig :) trevligt trevligt! hejdå nu ska jag gå puss

Ja var säkert längre är, sju sorger och åtta bedrövelser sen


RSS 2.0