jobb jobb jobb....

Har precis kommit hem från skolan och sätter mig driekt framför datorn och tar upp word för att slutföra mitt skolarbete som ska vara inlämnat idag. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, mamma hjälpte mig igår och vet inte vart hon avslutade :/ Är i behov av henne just nu...I alla fall. I morgon i skolan har vi milen, det är som ett slags idrotts prov skulle jag tro, där man ska spring en mil på en viss tid eller springa mindre sträckor fast dock på kortare tid (a) jag måste tyvärr säga emot. För betyget borde inte räknas på kontitioen, mera på tekniken man har på olika sporter eller kanske bara hel het hur aktiv man är m.m. Det är synd om dom som blir drabbade som har sjukdommar som tex astma eller knä/fot/bygg problem. Jag hatar idén att få betyg genom att ha en bra kontition. Jag har en usel kontition. Erika och jag funderade på att gå till doknan efter åt och ta oss en varsin hamburgare eller något. Inte helt fel.
om 50 min ska jag till mormor och äta mat, ska bli jätte mysigt att få åka dit!
Hejdårå!


          


fredag!

Äntligen fredag igen och jag har inget att se fram emot...Det blir plugg ikväll för jag ligger efter i ett arbete eller ja det blir plugg hela helgen för arbetet ska vara inne på måndag, happy face! Aja, ska ha taco mys med mamma och syster idag så det ska bli mysigt så hoppas på något gott snacks till kvällsningen. PÅ lördag ska jag på tårt buffé och är jätte taggad till det, kanske har saker att se fram emot i alla fall :)
Det bli ingen älskling i helgen tråkigt...men skönt att man kan pusta ut också och fokusera på andra saker också. Inget illa menat. Om du läser det här, jag älskar dig! Nu ska jag återgå till lektionen som är lite intressant om jag ska vara ärlig. Hejdårå



                                 !Älskling och jag en mysig sommar kväll, vill ha sommaren tillbaka!

RSS 2.0